Korkealuokkaiset painotyöt asiakaslähtöisesti

Tarrat ja painotyöt

Olemme valmistaneet etikettejä vuodesta 1921 ja rullatarroja vuodesta 1960, joten tunnemme asiakkaiden printterien ja automaattilaitteiden vaatimukset toimiville tarraetiketeille.

  • tarraetiketit   
  • pääsyliput ja -kortit
  • tuotetarrat   
  • vaakatarrat
  • termotarrat   
  • osoitelaput
  • lämpösiirtotarrat

Rulla- ja arkkitarrat

Valmistamme kaikki tarrat asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Sopiva vaihtoehto löytyy korkealuokkaisista koti- ja ulkomaisista materiaaleista. Suosituimmat tarrat ovat kiiltävät paperitarrat, erilaiset muovipintaiset tarrat sekä termomateriaalit. Kerrostarrat ja muut erikoisratkaisut kehitetään yksilöllisesti.

Tuotetarrojen ulkonäkö on tärkeä. Sen onnistumiseksi panostamme painotekniikkaan ja tarrat voidaankin painaa jopa 8 värillä. Pinta voidaan viimeistellä erilaisilla lakkapinnoilla, laminoida tai folioida metallimaiseksi. Tarrat painetaan UV-fleksolla, UV-kohopainolla tai digipainossa. Tavallisilla fleksoväreillä voidaan täydentää painotyöt erikoisominaisuuksilla.

Kehittämällä tuotantomenetelmiä ja –ohjelmia saamme kustannukset pidettyä kohtuullisina. Reaaliaikainen eGD järjestelmä takaa helpon ja luotettavan töiden seurannan ja jäljitettävyyden. Pyrimme kaikessa toiminnassa luotettavuuteen ja korkeaan laatuun.

Pre-press

Aineistot käsittelemme uusimmilla ohjelmilla ja lähetämme asiakkaalle vedokset ennen painamista, yleensä PDF-muodossa. Oma laatanvalmistus varmistaa pitävät aikataulut ja edulliset painolaattojen hinnat.

Varastotuotteet

Useita erikokoisia laser-, termo- ja atk-tarroja on varastossa valmiina.

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme on palveluksessasi ja myyjämme antavat mielellään lisätietoja.